Η Εταιρεία

Σχετικά Με Εμάς

H εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων Onetourismo ιδρύθηκε το 2016 για να βοηθήσει τους ξενοδόχους στην Πελοπόννησο να βελτιώσουν την εταιρική τους ταυτότητα, να αυξήσουν τα έσοδά τους και να μεγιστοποιήσουν τα κέρδη τους όλο το χρόνο. Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία επεκτάθηκε σε άλλες περιοχές με χαρτοφυλάκιο αξιοσημείωτων ακινήτων σε Αθήνα, Ζάκυνθο, Κεφαλονιά, Χαλκιδική, Πιερία, Τήνο και Μύκονο. H Onetourismo εξειδικεύεται σε ξενοδοχεία μπουτίκ στην Ελλάδα σε βίλες καθώς και σε συγκροτήματα βιλών.

Η ομάδα της Onetourismo δίνει μεγάλη προσοχή στις ανάγκες και το όραμα του ξενοδόχου προκειμένου να δημιουργήσει ένα εξειδικευμένο και εξατομικευμένο σχέδιο δράσης. Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους ξενοδόχους να επιτύχουν τους στόχους τους και να δημιουργήσουν ένα αναγνωρισμένο προϊόν, εξασφαλίζοντας παράλληλα μεγιστοποίηση εσόδων.

Προσεγγίζοντας τους πελάτες μας με ολιστική ματιά ξεκινάμε από το μηδέν προσφέροντας βοήθεια σε διαδικασίες πριν από το άνοιγμα καθώς και τον πλήρη προγραμματισμό πωλήσεων και μάρκετινγκ.


profile-photo

ΙΔΡΥΤΗΣ

GEORGE BOUNTOUNIS

Ο Γιώργος Μπουντούνης, ο ιδρυτής και CEO της Onetourismo, είναι ένας επαγγελματίας του τουρισμou με σχεδόν 20 χρόνια εμπειρίας σε πωλήσεις και μάρκετινγκ στον τομέα του τουρισμού.

Απόφοιτος της Λεοντείου Νέας Σμύρνης, πήρε το Πανεπιστημιακό του πτυχίο στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου καθώς και τίτλου MBA στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο του Σαουθάμπτον, στη Μεγάλη Βρετανία.

Κατά τη διάρκεια της επιτυχημένης καριέρας τους ως στέλεχος σε Επιχειρήσεις, ο Γιώργος κατείχε για 4 χρόνια τη θέση του Διευθυντή E-sales σε μία αλυσίαδα ξενοδοχείων στη Γαλλία, στη συνέχεια Διευθυντή Ανάπτυξης και E-commerce εμπορίου σε ένα Boutique Travel Agency στην Ελλάδα, Head of Digital Marketing σε κορυφαία εταιρία Hotel Digital Marketing και Γενικού Διευθυντή σε εταιρία, που έχει δημιουργήσει ένα σύστημα κρατήσεων για ταξιδιωτικά γραφεία.

Το 2016, ο Γιώργος δημιούργησε τη δική του εταιρεία Onetourismo, παρουσιάζοντας στην αγορά μια νέα και βελτιωμένη πλατφόρμα κρατήσεων για ταξιδιωτικά γραφεία. Την επόμενη χρονιά, η Onetourismo εισήλθε δυναμικά και στον τομέα της διαχείρισης φιλοξενίας, όπου κατάφερε μέσα σε πολύ λίγα χρόνια να χτίσει μία δυνατή βάση πελατών και να συνεχίζει την δυναμική της ανάπτυξη με άξονα την βαθιά γνώση όλων των πτυχών της τουριστικής βιομηχανίας, πάντα με έμφαση στην καινοτομία, την εργατικότητα αλλά και το χαμηλό προφίλ.